torsdag 25 mars 2010

Bus!



I helgen hade jag och tjejerna min mamma på besök. Innan hon kom hade jag funderat på lite olika förslag som vi kunde göra under helgen men det visade sig att inget av det blev gjort. Istället satt vi och pratade i soffan under fredagskvällen och helt plötsligt hade vi bestämt att vi skulle busa med min man (han var bortrest på möte hela helgen). Vi gick upp tidigt på lördag morgon och började genast ta ut allt från vardagsrummet och riva ner tapeter. Iväg och fixade färg så fort affärerna hade öppnat och sen var vi igång. När mannen kom hem blev han mycket glatt överraskad och förundrad att vi hunnit med att göra allt. Bilden under är en liten försmak på vad som skett. Det kommer bilder på resultatet efter helgen.



Kram

2 kommentarer:

Linda sa...

Vad kul att göra om lite - och finfin överraskning till Mange :)

Tiden går snabbt och påsken närmar sig med stormsteg. Vi får höras om vilken dag som passar er bäst - än så länge väldigt öppet för vår del. Ska bli jättemysigt att se er!

Vårkramar!

Anonym sa...

Å vad kul att fixa lite nytt! ert hem ser ut som världens finaste inredningstidning, sitter själv och spanar på nya gardiner. så kul att Astrid kryper!! kram och bus till er och en extra till Elsan!
Frida