måndag 12 april 2010

Första riktiga vårdagen!



Igår kändes det som den första riktiga vårdagen för oss här uppe. Vi var ute hela dagen och fixade i trädgården och planterade blommor till balkongen. En uppfräschning av bilen blev det oxå efter att vi satt på sommardäcken. En underbar dag som däremot inte slutade lika bra.


Elsa planterar!


Astrid äter lunch ute.

Efter att Elsa har klagat hela helgen på ont i magen och inte velat äta något som vi serverat, även de saker som vi verkligen vet att hon tycker om, bestämde vi oss för att ringa 1177. Hon hade dessutom då börjat få feber. Sköterskan på sjukvårdsupplysningen misstänkte blindtarmen så det var bara att fara in till akuten. Fyra timmar senare var vi påväg hem med svaret att det säkert var en förkylning som satt sig på magen. Själv känner jag mig som ett stort frågetecken ??? Idag har hon ätit lite men gnäller fortfarande. Ingen feber längre iaf. Vi får väl se vad det blir av det. Nu är vi trötta på sjukdomar!!!


Mina kärlekar tittar på Mary Poppins!

Vi ser nu fram emot en fin vår i friskhetens tecken.

Kram Anna

1 kommentar:

Unknown sa...

jag gillar astrids fot som sticker upp av skrattet! Hoppas elsa blir o må bättre, för snart e det ju hennis dag! Kramar i tusen